Зберігання колекції стевії в культурі in vitro - Стефанюк, В. Й.; Лосєва, А. І. (Біоенергетика, 2022)
У статті наведено результати багаторічних досліджень вивчення росту, розвитку та зберігання колекції стевії. Встановлено оптимальний склад живильного середовища та температурного режиму при культивуванні матеріалу в культурі in vitro за низьких позитивних температур.