Селекційна оцінка морфологічних, фізіологічних ознак (Panicum virgatum L.) проса прутоподібного для створення сортів - Орлов, С. Д.; Гончарук, Г. С.; Бровко , С. М.; Костогриз, Л. А. (Біоенергетика, 2022)
-